Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, sărbătorită și la Calafat

Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, sărbătorită și la Calafat
Posted by:
Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, a fost şi rămâne cea mai frumoasă pagină a istoriei româneşti, mareția ei constând în faptul că desăvârşirea unității naționale nu a fost opera unui om politic, a unui guvern sau a unui partid ci fapta istorică a întregii națiuni române.


Centenarul Marii Uniri ar trebui să ne facă să ne gândim la ce fel de țară ne dorim și în ce fel de societate vrem să trăim, luându-ne ca punct de referință forța înaintaşilor noştri în îndeplinirea idealurilor, în pofida celor mai potrivnice circumstanțe istorice.

La ceas aniversar cred în demnitatea şi coeziunea noastră națională, în puterea fiecărui om şi în faptul că doar uniți putem asigura un viitor stabil pentru generațiile ce vor veni !<< Mai multe imagini >>
Adăugați aplicația Ciobanu Gigel pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Ciobanu Gigel cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Ciobanu Gigel din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.